Palautteet

Chanel Onnin lastenkanava on erittäin hyvä. Aamupäivisin kanavalla lähetetään erityisesti pienille lapsille soveltuvia ohjelmia, joissa seikkailee lasten suosikkihahmoja ja iltapäivisin on selkeästi keskitytty lähettämään ohjelmia, jotka kiinnostavat myös kouluikäisiä lapsia. Pidän kanavaa edullisena ja mobiilisovellusta erityisen näppäränä. Lapsetkin osaavat käyttää Chanel Onnin lastenkanavan mobiilisovellusta itsenäisesti ja pitävät erityisesti siitä, että saavat luoda sovellukseen omat käyttäjätunnuksensa. Meillä on kolme eri-ikäistä lasta, joten on hyvä, että jokainen heistä voi tallentaa itseään kiinnostavia ohjelmia oman käyttäjätunnuksensa alle. 4-vuotias pitää aivan erilaisista ohjelmista kuin 12-vuotias! Mobiilisovellus on ollut erityisen näppärä pitkillä automatkoilla ja täytyy myöntää, että se on auttanut säästämään äidin hermoja, kun lapset ovat ajon aikana keskittyneet katsomaan suosikkiohjelmiaan takapenkillä. – Katariina, 35 vuotta, Heinola.

Chanel Onnin urheilukanava on tosi hyvä, koska se tarjoaa runsaasti jalkapallon parhaita paloja suorina lähetyksinä. Haluan katsoa ottelut mahdollisuuksien mukaan aina suorina lähetyksinä, koska haluan nauttia tilanteista juuri silloin kun ne tapahtuvat ja jännittää tilanteita selostajien ja yleisön mukana. En halua lukea tuloksia etukäteen lehdistä ja katsoa otteluita vasta tämän jälkeen. Eihän siinä ole silloin enää samanlaista jännityksen tunnetta mukana! Pelaan itsekin jalkapalloa ja pelien seuraaminen on osa harrastustani ja harjoitteluani. Lajin huippujen seuraaminen on inspiroivaa ja antaa virikkeitä myös omaan peliin. – Janne, 18 vuotta, Helsinki.

Chanel Onnin dokumentit on laadittu ammattitaidolla. Pidän erityisesti historiallisista ajankohtaisohjelmista sekä luontodokumenteista, joista olen jo ehtinyt oppia paljon uutta. Olen erityisen kiinnostunut Saharan luonnosta sekä Saharassa elävistä paimentolaisista ja kanava on tarjonnut uutta tietoa myös näistä aiheista. Tältä pohjalta haaveilen matkustavani seuraavalla lomallani Ghardaiaan tutustumaan kaupunkiin, joka on säilyttänyt historiallisen leimansa ja erikoisen tunnelmansa huolimatta siitä, että kaupungin rakentamisesta on kulunut jo reippaasti aikaa. Haluaisin tutustua lähemmin myös tuaregien elämään. – Susanna, 32 vuotta, Helsinki.

Chanel Onnin kanavapaketti on oiva valinta, joka tarjoaa runsaasti mielenkiintoista katsottavaa pikkurahalla. Olen kiinnostunut kovin monista asioista, joten oli kaikista edullisinta valita tällainen kanavien yhdistelmäpaketti, josta löytyy niin urheilua, luontodokumentteja kuin lastenohjelmiakin. Perheen lapset ovat kovin kiintyneitä Chanel Onnin lastenkanavaan ja äitikin siitä pitää, koska varsinkin aamupäivisin esitettävän lastenohjelmat ovat useimmiten kovin opettavaisia ja väkivallattomia. Lapsi oppi kuin huomaamatta viikonpäivät sekä kuukaudet laulettuaan niitä lastenohjelman tunnussävelen mukana. Mikä olisikaan kivempi tapa oppia luettelemaan sekä kuukausien että viikonpäivien nimet? – Sari, 34 vuotta, Vantaa.

Emme enää juurikaan käy elokuvissa, koska Chanel Onnin elokuvakanava täyttää elokuvienkatselutarpeemme. Olemme säästäneet näin paljon rahaa, koska suurperheessä jo yksikin elokuvareissu maksaa melko paljon. Chanel Onnin elokuvakanavaa sen sijaan koko perhe saa katsoa pienellä kuukausimaksulla niin paljon kuin ehtii ja jaksaa. Lisäksi elokuvatarjonta on Chanel Onnin elokuvakanavalla huomattavasti laajempi kuin läheisessä elokuvateatterissa. Meidän ei tarvitse nähdä elokuvia samantien niiden ilmestymisen jälkeen, vaan maltamme odottaa niiden ilmestymistä Chanel Onnin valikoimiin ja katselemme sillä välin hieman iäkkäämpiä elokuvia. Säästyneet rahat aiomme tänä vuonna säästää koko perheen ulkomaanmatkaan eli summa ei ole lainkaan merkityksetön. Näemme siis aikaisempaa huomattavasti enemmän mielenkiintoisia elokuvia ja pääsemme kaiken lisäksi samalla rahalla koko perheen yhteiselle ulkomaanmatkalle. Olemmekin sitä mieltä, että tämä on erityisen hyvä diili! – Onni, 38 vuotta, Vantaa.

Pidän Chanel Onnin kanavapakettia hinnoittelultaan hieman liian kalliina, mutta tilaan paketin tästä huolimatta kerta kerran jälkeen. Syynä tähän on kanavapaketin lyömättömän monipuolinen valikoima sekä erilaiset sovellukset, joiden avulla voin katsoa lempiohjelmiani myös ollessani mökillä. Mökillä ei ole lainkaan televisiota, mutta kevyt ja pieni tabletti on näppärää ottaa mukaan. Suosittelen kanavapakettia myös muille! – Reijo, 45 vuotta, Hämeenlinna.